DKK opdrætter-logo web
188159_188221254975_5489983_n

Opdateret

24-08-2018

© iCAM  2012 - 2018

 

Velkommen til vores hjemmeside

Vi er et seriøst og kærligt stueopdræt af Bichon Havanais.

Kennel Rohrberg

Vi hedder Gitte & Michael og bor i Tikøb, Nordsjælland, vi har et lille og hyggeligt stueopdræt af Bichon Havanais og har to tæver, Zimba og hendes datter Allie og har nu også fået en vores første han som hedder Bobo. Vi har forelsket os i denne pragtfulde race og er gået fra ikke, at ville have hund til nu, at have 3 super dejlige Havanaise. Det er noget af det bedste vi har gjort i vores liv.

Vi er medlem af Dansk Kennel Klub – DKK og Klubben for små selskabshunde, vi opdrætter vores hunde i henhold til Dkk’s og klubben for små selskabshundes etiske regler, og har gennemført DKK’s opdrætteruddannelse.

Vores hvalpe vil blive socialiseret ved, at de vil indgå i vores daglige rutiner, så som leg både inde og ude. Når de er store nok til det, vil de komme med på små gå ture mv. De vil også komme med ud og køre bil så de også får prøvet det inden de flytter hjemmefra.

Vi vil også udsætte hvalpene for lyde så de vil blive fortrolige med TV – musik – støvsuger – og hvad der ellers er af forskellige lyde i en almindelig husholdning. De bliver gjort fortrolige med, at stå på et trimmebord, hvor de vil blive børstet og få set tænder, ører og negle efter.

Hvalpene vil blive vant til, at omgås børn idet vi har 5 børnebørn i forskellige aldre og andre børn der kommer på besøg for, at lege med Zimba, Allie & Bobo. Alle børnene glæder sig til, at Allie og Zimba skal have hvalpe og de glæder sig meget til, at komme og lege med de små uldtotter.

Hvalpene kan flytte hjemmefra når de er 8 uger.

De bliver A- stambogsført i Dansk kennel Klub, og vil være chipmærket, vaccineret, fået ormekure samt have gennemgået sundhedscheck, hos vores dyrlæge. I får en sundhedsbog med, og en hvalpepakke med bl.a. foder til den første tid , halsbånd og line, de får også et tæppe med som både søskende og Zimba har sovet med i flere dage så din lille ny uldtot ikke føler sig så alene de første par nætter.

Vi tilbyder gerne, at passe jeres hund hvis I skal til fest eller på en weekend tur. Vi tager dog et forbehold for, at passe hanhunde, hvis Zimba og Allie er I løbetid, eller hvis jeres tæve er i løbetid nu vi har fået Bobo.

Pasning er gratis for Zimba og Allie’s hvalpe